SPONSORER

För att läsa mer om någon av våra samarbetspartners, besök deras hemsidor genom att klicka på informationstexten.


FAHS Motorsport AB är det juridiska bolaget vilket Anders tävlande drivs igenom. FAHS har även en racingskola som sedan 2001 arrangerar förarutvecklingskurser. Dessutom använd namnet till en förarkoperation bestående av Anders gamla vapendragare, co-drivers och mekaniker m.fl.
Fönster & Takmästarna AB säljer och monterar kompletta fönster och taklösningar.

Ideér med mera Stefan Gårdh AB, idé, form, foto, illustrationer m.m. 
Med över 25 års erfarenhet inom reklam och kommunikation kan vi lösa det mesta inom reklamproduktion, välkommen!
Företags Supportrarna AB är ett konsultbolag som idag jobbar med företags/koncernledning. Tidigare bestod bolaget av Promoton Patrol som byggde upp genomförde McDonalds kvalitetsäkring i mercingdysing för bl.a. Simens Mobile, Fujutsi datorer, Volkswagen Sverige. Även en eventgren fanns då som bl.a. skötte biopremiärer åt Universel, genomförde Audi Testdrive i Åre m.m.


Är ett litet företag med verksamhet som arbetar med fukt-, mögel- och vattenskador, brandsanering, asbest-, PCB-, olje- och miljösanering, flytt- och byggstäd, vid- och krypgrundsinstallationer, Nivellinstallationer. För en helhetslösning har CSAB ett nära samarbete med byggare, elektriker, rörmokare, golvläggare, schaktfirmor. Carlsson & Stahre AB är en del av Stahrebolaget AB med kontor i Eskilstuna och Nyköping.


Lilla Örtagården hjälper människor både med fysisk och psykisk bearbetning med massage och aromaterapi som specialitet.