GALLERI

En bild på Anders i Lolan från finalen i Brittiska Sports2000 Mästerskapet på Brands Hatch.


En härlig bild från prisutdelningen i Svenska Sports2000 finalen på Falkenberg där Anders knep segern i en lånad Tiga före stallkompisen Rickard Adestam och Lars " Vegas" Johansson.MCRen som jag fick nöjet att tävla i på SPA i Belgien efter att diffen rasat i Lolan och mitt team hyrt in mig som chaufför i MCRs fabriksteam.
Cadwell Park den 13 maj 2012. 7 plats på gridden och 4 i mål gav tolv friska mäster-skapspoäng och en 5 plats i tabellen efter två körda tävlingar.

Dagens Enköpings Posten 2012-05-16.


Silverstone i april 2012 och en 10 plats på gridden och 7 plats i racet, klart godkänd insats med tanke på att träningen gick upp i rök efter att motorn sprängdes.

  


Dagens Enköpings Posten 2012-04-17


Reportage i Enköpings Posten måndagen den 2 januari 2012 ang årets satsning på det Brittiska Sports2000 Duratec Mästerskap


Finalen i 2011 års Brittiska Sports2000 Mästerskap gick av stapeln under värdsfinalen i Formula Ford på klassiska Brands Hatch. En snabb Anders förpassades till sanfållan av en konkurrent redan efter ett par varv. Hade annars garanterat blivit en pallplats.

Silverstones F1 slinga blev en svår nöt att knäcka. Rätt ut på tidskval på den 6 kilometer långa banan. Elfte tid var kanske inte vad man hoppats på efter att senast varit snabbast men banan var för svår för att köra i "blindo".


På Castle Combe var Anders snabbast hela helgen. Tyvärr gick gaswiren av under sista delen av tidskvalet och tiden fram till racet var för knapp så bilen stod kvar i depån när starten gick. Sex varv senare var han med i racet och under det timmes långa racet lyckades han ta två varv på ledaren. Trots överlägset snabbaste racetid så blev det därav baar en fjärdeplats.


Ska man var snabbast så innebär det alltsom offtast att man även får klippa lite gräs i mellanåt något som Teamet PJM inte alls har något emot att ta hand om när man toppar kvallistan.

Första racet 2012 för Teamet PJM i England blev under WTCC helgen på Donington Park. Snabba tider gav tyvärr dålig utdelning med en elfte plats i första heatet efter ett par snurrningar i regnet. Andre heatet slutade i sandfållan.

Erbjudande om en testkörning för det Engelskt stallet Team PJM  i en Lola Sports20000 Duratec på Brands Hatch förhandlades fram av Anders Holmstedt genom hans gamle vän Jonas Qvarnström. Testen blev så bra att Anders fick erbjudande om att köra resten av säsongen på stående fot av teamchefen Martin White.
2010 hade Lobstern bytt ägare och Anders hyrde den av Ceder Seal Racing Team. Även detta året blev det Falkenberg som blev begivenheten för året.

.
2009 hyrde åter Anders Adestams Concept Racings Tiga, men till detta året som Lobster till tävlingen i Falkenberg.


Lätt låst framhjul i inbromsningen till en av Ring Knutstorps skarpa kurvor under Anders första helg i en Sports2000 bil. Bilen en Tiga 85 hyrdes av Adestam Concept Racing för en tävling 2008.