Tid för eftertanke.

Tisdagen efter miserabelt under Kanonloppet i Gelleråsen intogs en lunch i Åkersberga med Chevronens ägare och min mentor Jonas Qvarnström för att diskutera framtiden. Vi konstaterade tämligen omgående att vi lägger ner vidare tävlande i GR8:an för i år och därefter framkom tre olika alternativ gällande vår "älskade" Chevron. 
1 = Fortsätter som nu men att vi river ner hela bilen totalt under vintern och satsar på nytt 2017.
2 = Sätter dit en ny växellåda, plockar den det vi plockat dit under säsongen och lämnar tillbaka den i ursprungligt skick till ägaren.
3 = Vi köper loss GR8:an för att sedan riva ner den och utveckla den till det vi tror den har kapacitet till. Skälet till att vi isf köper loss den är att kostnaden för detta är så hög att det känns befängt att ta den på en bil man inte äger. 
Hur som helst kommer och oavsett vilken väg vi väljer kommer Jonas och jag jobba vidare som nu och han kommer även i fortsättningen fungera som mentor och vara en betydande kugge i vår verksamhet även fast jag/vi inte tävlar i hans bil. Eftersom vi därmed stryker finalen i Swedish GT ur vår kalender diskuterade vidare att köra Världsfinalen (Formula Ford Festival) i Sports 2000 Duratec på Brands Hatch i slutet på oktober. Just nu tar vi en veckas time-out från racingen och tar upp diskussionerna igen nästa vecka. Så ser alltså läget ut 20160816/Anders

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar