Förberedelser för testkörningen.

 Förberedelserna är nu i fullgång för teamet inför första testen i Chevronen. Bråda dagar och mycket som måste fixas och fortfarande finns många frågetecken över hur bilen fungerar. Anders har hyrt Karlskoga Motorstadium hela dagen tisdagen den 5 maj för att teamet ska få bekanta sig med bilen. 
-Förhoppningsvis är vädergudarna med oss så vi får ut så mycket körning vi behöver under en första dag, säger en nöjd Fredricsson som är rejält sugen på att äntligen få köra denna fantastiska racersportvagn.
I helgen görs dom sista förberedelserna och förhoppningsvis hinner alla leveranser som är påväg komma fram så teamet för med sig allt som behövs till denna synnerligen avancerade pjäs. Förutom chauffören kommer sex personer närvara från FAHS Motorsport. 
Planen är att samlas på Gelleråsen vid åtta så vi är igång när banan öppnar klockan nionollnoll, fortsätter Anders
Gänget har sedan hela dagen ända fram till 17:00 på sig att testa ut det som man önskar under en första test. Bilen är enligt den specifikation som den senast i England tävlades i. Uppdateringen till specifikationen man kommer tävla i STCCs Swedish GT är ännu inte utförd eftersom fabriken i England fortfarande utvecklar dessa delar och därför avvaktar man in i det längsta med dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar