Finalen i Lolan för Team PJM gick i stöpet.

Turerna är många men nu är det klart besked att det inte blir start för Anders i Finalen på Brands Hatch i Team PJMs Lola.
Erbjudandet Anders fick för några veckor sedan var att Jonas Qvarnström som äger 50% av den Lola Anders tidigare körde för Engelska Team PJM skulle lösa ut resterande 50% från just Team PJM. Därefter skulle Jonas betala Teamet för att driva bilen under Finalen på Brand åt Anders. Så sent som i onsdags skrev sedan allt i uppgörelsen ned i dokumentform för att man skulle kunna realisera planerna. Givetvis hade detta inneburit endel jobb för Fredricsson som skulle åta sig att lösa finansiering av däck, start och träningsavgifter, flygbiljetter, boende  hyrbil osv av externa sponsorer. Dock visade det sig under måndagen att Jonas inte kände sig bekväm med att stå risken vid en eventuell krasch, varför allt lades på is något som givetvis alla inblandade accepterade utan några "Hard Feelings".
-Även fast det blev ett negativt besked så känns det bra att vi hur som helst har ett besked som man kan rätta sig efter säger Fredricsson som enda kommentar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar